Szövetségi tájékoztatás a bajnokságok zárása és a TOP12 verseny kapcsán

Tisztelt Csapatok, Csapatvezetők!

A Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz Szövetség által szervezett megyei bajnokságok zárása és az évzáró TOP12 verseny megrendezése kapcsán az elnökség nevében szeretnék veletek ismét információkat megosztani:

  • A Megye I. és II. osztály esetében az érintett csapatoknak kiküldött hiánypótlási felszólításokban foglaltakat a Tatai AC IV és az Ácsi Kinizsi csapata pótolta a megadott május 31-i határidőre. Sajnos a TABAK I., a TABAK II., az ATC Tokod, a Kisbér és a Mogyorósbánya csapata esetében erre nem került sor, így esetükben a szövetség elnöksége a 2024. június 5-i ülésén a mellékelt határozatokat hozta. A bajnokságok hivatalos végeredményét ezeknek a határozatoknak a figyelembe vételével határozza meg az elnökség, és továbbítja azt a MOATSZ felé.
  • A szövetség elnöksége bízik benne, hogy a 2024/2025-ös bajnokságok esetében nem lesz szükség hasonló szankciókra. Az elnökség igyekszik majd időben tájékoztatást adni a bajnokságok tervezett versenykiírásáról, és segíteni szeretne minden csapatnak abban, hogy meg tudjanak felelni a kiírásnak és a bajnokságok rendben, jó hangulatban, a szabályok betartásával kerüljenek lebonyolításra. Ahhoz, hogy el tudjuk kerülni a hasonló szankciókat, már a bajnokságok elején minden csapat esetében ellenőrizni fogjuk a versenykiírásnak történő megfelelést és a következő szezonban nagyobb figyelmet fogunk fordítani arra is, hogy a mérkőzéshalasztások is a versenykiírásban foglaltaknak megfelelően történjenek.
  • A 2023/2024-es csapatbajnokságok hivatalos végeredménye hamarosan elérhető lesz a KEMATSZ honlapján és a Drive felületen, a díjak átadására pedig a 2024. június 16-án Esztergomban sorra kerülő TOP12 verseny során fogunk sort keríteni! Kérjük, hogy az érintett csapatok képviselői lehetőség szerint jelenjenek meg, hogy a kupákat, érmeket átadhassuk számukra!
  • Ahogy korábban is jeleztük, a TOP12 versenyre való jogosultságot az összes lejátszott mérkőzés alapján határoztuk meg, de azok a játékosok, akik esetében a versenyengedéllyel vagy a sportorvosi engedéllyel probléma volt a bajnokság során, és ez nem kerül pótlásra május 31-ig, nem jogosultak a részvételre. A meghívásokat, értesítéseket ennek megfelelően küldtük ki az érintett játékosoknak. A TOP12 versenyre jogosultak listáját is hamarosan elérhetővé tesszük a KEMATSZ honlapján. 2024. június 12-ig szeretnénk kérni mindhárom osztály esetében a 12 legjobb egyéni eredménnyel rendelkező, részvételre jogosult játékostól, hogy jelezze, hogy részt tud-e venni a versenyen. Visszamondás esetén ezt követően a 4 tartalék játékos (adott sorrendben) kerül meghívásra a versenyre.

Üdvözlettel:

Varga László
KEMATSZ elnök

HATÁROZAT_2024_06_05_Megye2_TABAK

HATÁROZAT_2024_06_05_Megye1_Kisbér

HATÁROZAT_2024_06_05_Megye1_Tokod

HATÁROZAT_2024_06_05_Megye2_Mogyorósbánya

HATÁROZAT_2024_06_05_Megye1_TABAK

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük