Határozat: Kesztölc – Dág III. [Megye II.]

Határozat: Kesztölc – Dág III. [Megye II.]

A KEM-ATSZ által rendezett 2023/24. évi Megyei II. osztályú felnőtt férfi csapatbajnokság őszi szezon 11. fordulójában Kesztölc SE. I. – Dág KSE III. mérkőzésről a KEM-ATSZ versenybírósága 0-18 játék nélküli győzelemről hoz határozatot DÁG KSE III. javára.

„4.6. A mérkőzéseket a sorsolásnak megfelelő bajnoki héten kell lejátszani, a vendégcsapat a bajnoki hetet megelőző szerda 24 óráig köteles a
mérkőzés időpontjára bejelentkezni.  Halasztási kérelmet szintén a bajnoki hetet megelőző szerda 24 óráig kell a Versenybírósághoz eljuttatni. A Versenybíróság félévenként indoklás nélkül kettő halasztást engedélyez a csapatoknak, további halasztási kérelmeket csak kivételes esetekben (vis major) fogad el a Versenybíróság. A halasztást kérő csapatnak a másik csapat köteles kijelölni az új időpontot, de csak a nevezéskor leadott játék, vagy edzésnapra. Az elhalasztott mérkőzéseket az adott három játékhetet követő szünet hetének végéig le kell játszani, további időpont halasztásra nincs lehetőség. A halasztott mérkőzésen való szereplés az eredeti időpontnak megfelelő játékjogosultságot jelenti.”

Indoklás

A mérkőzés nem lett megtartva, mert Kesztölc SE I. hazai pályát nem tudta biztosítani és a Kesztölc SE I. csapata nem tudta megfelelő időben jelezni a fennálló problémát, pedig volt rá lehetősége és időben mindkét fél megegyezve elhalasztotta a mérkőzést és mindkét fél a halasztás időpontjában is megegyezett.

 

KEM-ATSZ versenybírósága
Bánffy Domokos
KEM-ATSZ elnök
és
Palkovics János
KEM-ATSZ Megyei II.
FFCSB ligakoordinátor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük